Aktivister

Man har som funderat i ett par år...vad man skulle kunna göra för kul på helgerna i stället för supa, nå hobby liksom, men aldrig kommit till skott riktigt. Förstän nu 2 månader sen när jag fick med min teamrider nicke i samma tankar. Nyckel till succé tror jag va att vi behöver ju inte komma på ETT hobby,utan kan prova på en jävla massa olika istället. O det här är vad vi hunnit med so far.

-Började hårt med folkrally! Med kort varsel blev vi bara 3 pers, men det räckte då banan var rätt kort o smal. RIKTIGT skoj sladda runt med gamla volvo tvåförtin!
Resultat: 1:a kom sudden gamle 240 förarn själv, 2:a en hårt kämpande Nicke (bör noteras att han fick en varning efter påkörning i baken på sudden efter en omkörning) 3:a den i försnacket mest kaxige Zak (bör noteras nickes kommentar till kaxige Zak "- Hur kan du va så säker på vinst,janne har ju rattat 240 på vintervägar hela uppväxten o kan det där, vad kan du? det enda du kan är kränga hasch!"   
Avslutade dagen med biljard där nicke kammade hem vinsten och där med jämnade till siffrorna. Zak följde inte med överhuvudtaget för han hade en flickvän att ta ut på restaurang, hoppas han fick poäng i nåt iaf efter den tillställningen.

-På söndagen blev det pingis där nicke åkte som på storstryk så det bara sjöng om det, hade inte förväntat mig nåt annat heller då efter mina 3,5år på Ericsson bestod kvällsmegalångarasten alltid av just pingis.

-Helgen efter på fredag va det nickes tur fina till siffrorna igen då sudden åkte på sån jäkla överkörning i badminton att det va inte ens kul, eller jo det va det plus att flåset fick sig en riktig genomkörare o det tycker vi är bra i samband med våra aktiviteter då båda har varit ganska lata med konditionsträning senaste åren. Iofs nicke fick inte springa lika mycket förstås..

-Lördag va det dags för klättring, ja vad ska man säga...rätt så kul aktivitet ändå, har höjdskräck så det är ju bra o försöka träna bort, gick ganska bra. Tävlingsvis kan man säga att nicke vann, den gamle gorillan.

-Söndag tennis. Fördel sudden helt klart med 2 eller va det 3-0 i set, trots tjuvträning av nicke veckan innan och nyinköpta tennisskor. Tha!

-Torsdag nästa vecka blev det klättring igen o jag va bara mest grinig på allt folk. Tror inte det blir så mycket mer klättring för mig.

-Helgen sen åkte nicke till malmö så jag fick utmana en gammal bandmember i tennis, Tomi såg riktigt het ut men förlorade helt klart matchen i sina aggressionsservar! det va allt eller inget,hundratioprocent. Ibland såg man vaktmästaren vifta vitflagga bakom receptionsdisken så illa va det.

- Jag o nicke har spelat tennis en gång till efter det...trodde helt klart jag skulle dominera stort eftersom jag fått tjuvträna men det blev faktiskt oavgjort. Hade även grävt fram mina gamla skatebords från förrådet, blev några försiktiga ollies ute på parkeringen, knappt fart alls...o nå kickflips va det ingen snack om ens försöka, kändes livsfarligt! Men ändå riktigt kul, bara jobba upp den försvunna balansen o feelingen.

Sen har vi nog inte aktiverat oss mer...eller jo vi o bowla förra helgen! 5 glada fd happisgrabbar besökte rock bowlingen...som gammal licensspelare behöver man nog inte redogöra vem kom ut som segrare ur leken, eller jo förresten det va jag(!)  Några kalla pilsners o spela youtube hos nicke efter det,därefter middag på kellys o slutligen utgång till garbo. Bästa utekvällen på länge, förutom en bortsupen mobil, men man kan ju inte få allt.
 
Idag skulle vi lira badminton o gymma på nickes jobb men han hade på nåt sätt ignorerat badmintonbiten i mitt sms...mumlade nåt om att han får ju ingen kondition ändå.. kul kille.

Aktivitetsplaner framöver är inget bokat men fortsätter väl i samma stil, nya grenar nya utmaningar. Skärmflygning skulle jag tro blir nästa stora.






Ute på hal is igen.

Sudden har som bytt lag, blivit draftad, sviker kanske hemfansen men ibland är det miljöombyte som krävs för att få en nytändning med skrivandet! Dessutom kan jag inte logga in på gamla, blev utfryst... coatchen klagar, skridskorna är slöa.
Gamla meriter ses på  http://jaymonsays.blogspot.com/

Måste säga att börja spela för en ny klubb är kul o spännande men samtidigt är man ju ruskigt offside. Typsnittet är trist, bakgrunden åt helvete o ingen aning hur det ska se ut efter publicering men, får väl se det som första ispasset på säsongen... matar flippassningar o lattja runt lite försiktigt så man inte får sträckning i ljumskarna.



RSS 2.0