jadajada

Nog är det ju som ganska fint gå runt på bygget med bar överkropp o spänna sig (som alla andra tuffa byggare) bättra på brännan o dessutom få betalt för det. Hittar på egna projekt till sig själv som vattna gräs o plantering...ungefär det mina dagar bestått mest av nu i 2veckor. allt för att slippa sitta på kontoret!
Räknar ner till semestern som alla andra. -5 jobbdagar. Egentligen 3 men ska jobba mån-tis nästa v, skjuter på semen lite så jag ska hinna ta mig hem från brorsans bröllop i aug.

Så tis kväll efter jobb eller ons morgon Gotland, efter det happis...ja bröllopet där på slutet men vad som händer där emellan lämnar jag åt freeride och slumpen. Förslag tas som emot.

 Fast konstig feeling ändå det där med semestern. Förut har man alltid tokräknat ner till det typ från påsk o kännts som den aaaldrig kommer, nu är det mest aja ska väl bli fint med lite ledighet jo varför inte. samma förra året... nästan så man måste erkänna att man trivs nog ganska jäkla bra på jobbet.
Okej sista veckorna på morgnarna har jag nog längtat mest till semestern...första tanken på morgonen har inte varit "Vem är kingen?" utan -maaan i need vecation... eller i´m too old for this shit..!"

What else... midsommar kom o gick. dramtik på hög nivå men inget vi behöver gå in på nu det är glömt. O så fick jag en ny actionskada igen. Hade planer på införa ny femkampsgren nämligen Skimboarda över älven! (8m bred kanal) men det hade inneburit bygga om infartsrampen till bryggan så det sket sig. Skadade mig inte ens vid midnattsskateandet utan helt enkelt vass sten i hälen efter bomben från bryggan. Tur att man ändå va mogen nog för premiepension så man inte dök i.

På lördag blir det inflyttningsfest hos Räde o sen bara sista rycket med trädgårdslangarna så är man i hamn med semestern. Blir nog fint trots allt!

 



 

Lite gnäll på mycket verkstad

Känner att det här inlägget kommer stå öppet några timmar nu ikväll, för jag känner att jag har snack på gång men feelingen är inte riktigt där än, får ta det som det kommer. Men kan börja med lite ros o en halv ris.

Rosen kan jag dela ut till Räde som skriver bra juttuja om lifen (www.malkus.blogspot.com) med glad o positiv inställning till det mesta. Eller jovisst delas det ut ris där oxå precis som det ska till dom som förtjänar det, men för det mesta känner man att det bara sitter en hyvens go kille där som berättar glatt om det nya livet bland nollåttorna:)

Till halva risen då. Fick inspiration från Rädes senaste inlägg, nämnde nåt om Bollnäs-Martin....radiopratare på Bandit.
Altså jag vet inte men alla verkar fullständigt älska honom! O jovisst han verkar va en skön laidback snubbe som säkert är helkul o hänga med privat, men det är vissa grejjer i hans morgonprogram som jag stör mig grymt på.

För det första ok min bilfärd till jobbet på 15minuter hinner jag inte lyssna så jävla mkt men han drar igång varje morgon kl 6, med ytterst små variationer i upplägget :
-Hej o välkomna till För Tidigt med Bollnäs Martin i bandit burken det är tok-tisdag (alt. lillördag, topp-torsdag eller king-fredag) vi tar snart frukost sen ska jag tjuvläsa chefens post men först ska ni få höra nån låt....

Alltid samma! Med knarrig morgonröst ännu som det vore att han klev precis upp o sänder direkt från sovrummet hemma i Bollnäs.
Sen efter låten följer att han låtsaspratar med star wars-chuey om helgen bla och sin galna frukost som är typ oxfilemedaljonger med rödcurry och keso, chuey svarar  *ÖUUW-WÄOO* 
Martin -Släng in den i micron 2min
Micron -PANG
Chuey -ÖUUWW...

Ruggiga effektknappar...
Och INTE glömma CPröstknappen som som säger *Bollnäsmartinsfrukost´då*  

Nästa låt o samma visa varenderliga morgon..

Vår Raubtier Hulkoff är ändå skön i nya Bandit Rockstore reklamen!
Hulkoff säger typ -Tjena Hulkoff här du vet att du kan köpa Raubtier kläder från Bandit rockstore..
MEN där oxå kommer martin in gnällandes -Näää men där finns ju prylar från andra band så som blablabla o annat fluckert...
Hulkoff- Ja men Raubtier grejjer är ändå MESSST KINGGGG (med grym basröst)
Gnäll-martin - Äähh..blablabla
Hör inte riktigt vad han säger..

Fluckert... hatar ordet fluckert!

Nåja detta om detta. Men Martin om du läser det här så tror jag faktiskt att du är trots allt är en go gosse, men liiiite ändring i morgonshowen tack,skulle inte skada... så jag själv slipper dra ärtorna i näsan innan min egna frukost..!

Så, ja det blev ju några rader ändå. Tror jag ska publicera ifall jag skriver nåt senare, för jag har haft en bra dag!!!
Så det inte blir bok.
Mer om det sen.

Jaahej*








   
 

Gringubbe

Jadujadujadu. Vi provar väl med ett inlägg här på bloggen när jag inte kan komma på nå bättre.
Inte för att jag vill egentligen, har ingen berättarlust.. men,,fan. nu har jag kommit så här långt.
Så vadå, jag har varit till Öland. Ruggigt kul weekend. Men ni har alla sett bilderna. Nuff said Inge mer med det.
Ansiktet har återställt sig skrapade sista skorpan från hakan igår. Handleden är ännu paj så gymet får vänta. Därför jag sitter o surar här nu när man inte har nåt vettigt o göra på eftermiddagarna!
Enda som flyter på är dieten, -5kg på 3veckor. men det är säkert hälften muskler då jag inte kan träna så det är jävlaskit ändå. *Beachpinne 2009* Det är jag o nicole richie i glasskön i sommar.

Nåh på lördag ska jag iaf hoppa bungy, nåt kul att se framemot. Eller jag inbillar mig att det ska bli kul, har gått så lång tid sen jag fick veta det så jag glömt hur höjdrädd jag egentligen är. Party på kellys tror jag efter det så alla är välkomna kommakom.

VAD GRINIG JAG ÄR! läste just vad jag skrivit här ovan, surpuppa-79. O jag vet inte varför. Surade i fredags oxå, strålande sol o allt va king på morgonen, kort dag vattnade lite gräs mest för att slippa sitta på kontoret. Det är ganska fantastiskt vad man kan hitta på för projekt till sig själv när det är fint väder i mitt yrke. Viseversa mitti vintern är det jääääävligt "körigt" på kontoret....ytterst korta svängar på bygget.

Hursomhelst tillbaks till fredag. Kl 12 hade vi samling i hamnen med jobbet, for på skärgårdstur o det va mkt roligare än va det brukar på jobbtillställningar. Kanske för det va på en fredag o inte mitti veckorna som annars(!?)
Klev av 3timmar senare o for till söder o träffa Helena som saknade sthlm o tandläkaren så hon hade kommit på besök.
1öl på medis i tung värme, sen gamla stan o pås-öl på kajen..Emma joinade en kortis, o sen for vi hem för att börja värma för kvällsparty men DÅ började jag sura! Höll nästan på slänga in handuken men Helena va rätt duktig på trösta så det blåste upp till trevlig förfensko ändå när Böhö o Co anlände oxå.

Vevade på med grogg så gott jag kunde för nånstans bland surandet hade jag nyktrat till så jag va typ spik när vi kom in på garbo. Fick dra i femmans växel för att ens komma i någorlunda feeling. Va rätt trevligt men sen började bandet lira o dom sööög så hårt att jag va nära på kliva upp själv där för att visa hur det ska gå till. Vittuko kaikki pitää tehä ite sanoi jari kurri! Inte nog med det vakten började skuma att jag måste ta nåt på mig, (va naken) Nä men hade linne o det tyckte inte han va vårdad klädsel.


Kvällens roliga grej -(tyckte inte då, men nästa dag) Böhö gav mig en munktröja som låg där, jag trodde det va Emmas, o emma trodde förståss att det va min. Tog på mig den men surade så hårt för vaktens idiotregel att jag tog av mig den o tänkte han får väl slänga ut mig om det är så. For hem o sura kort efter det, tidig kväll för mig kunde inte se nån ljusning i tunneln. Senare på natten hade jag fått  sms från emma -janne det va nån kille som snodde din tröja!! jag kunde inte hålla emot han va så sur!  Haha! Stackars emma hade hängt i ärmen nejnejnej du får inte ta den o snubben hade bara gett världens evil eye så hon släppte tillslut.
Garvade hårt åt det nästa dag:)

På lördag försök till sola i parken men hamnade i sån jäkla matkoma efter pizzan som bara jag kan så det va bara ge upp, o vaknade inte till liv förstän sent på kvällen. Misstänker lite solsting.

Söndag mkt bättre feeling så då blev det iaf stekning på stranden bla.
Men bra-strand-för-min-nya-bräda-letandet fortsätter.. jag o emma gjorde schema för resten av sommaren, -Ny helg=ny strand. tills vi hittar.


 
 
 


 

RSS 2.0