Dec. 19, 2009

Egentligen ska man inte ge ursäkter för dålig bloggstreak, bortförklaringar är ju gay men vad gör man, känner nästan av lite ringrost för det va faktiskt ett tag sen sist. Fiskgratäng o 3 öl i magen har ändå inte riktigt triggat igång inspirationen, men nu är introt iaf klart så kanske flyter på vi får se.

Man ska inte heller falla för grupptrycket,eller tryck ska man nog inte kalla det,se det mer som inspiration att folk kanske ändå diggar lite ibland vad man ibland får nerplitar här. Inte för att Alfred hitchcock heller hade fallit för grupptrycket mellan sina böcker, han skrev nog precis som jag,när han hade feeling!

Apropå alfred, o lyssna noga nu kids.. jag o J. turunen a.k.a TuruJii håller på starta band,som han iofs inte vet om än men kommer iaf heta Alfred And The Hitchcocks! inte för att jag är nån ruggig affie-fan men det kommer från rolig insidejoke från tallinkryssningen way back som jag skrev om tidigare Tallinnresan. Va sulan sulasalmi som iaf ska få creds för den minns inte hur han kom in på det men jag tyckte det lät som ett grymt bra bandnamn.
Show Me Milestones var på tapeten oxå,kommer från Nicke när han sitter på börsen o styr cash så heter tydligen stapeldiagram-mötet så. "Lystring lystring slipsnissar o pressvecks-petters, Show Me Milestones spelar idag kl 14 i stora aulan," tror jag det låter.

Apropå ursäkter så ang jobb håller jag på med spårväg City, Göteborgarna attackerar känns det som för vi ska tydligen bygga om hela hamnagatan mitti city o få till spårvagnstrafiken som det va back in the  60´s  eller så. Deadlinen är ganska skön oxå då kungens försting viktoria ska gifta sig, o då är det tydligen INTE OKO med skuum i trafiken då kan jag säga. Vi håller tidsplanen än så länge men kör det ihop sig så planerar jag ringa kungen o säga tjena kungen det är kingen här, din äldsta dotter kommer inte bli gift på det datumet du pressar på, men lägger du in god ord från mig hos madde så kanske vi kan komma överrens om nånting ändå.
Ok då ljuger jag lite för vi kör dygnet runt redan nu,, menmen can´t blame the guy for trying!
O lite därför jag känner att jag inte haft tid o skriva här, men bara lite,mest för det har varit dålig feeling. jaja.

Nä nu har det varit mkt msn o fbchatt mellan det jag försökt skriva här, du vet snubbar är inte grymma på göra två saker samtidigt och,det börjar närma sig läggdags...

*****
Ok det där skrev jag igår,måste ha somnat vid tangenterna då jag glömt publicera,men gör det iaf nu,innan det är för sent,
innan ryssen attackerar.



RSS 2.0