Matchnerver o sånna

Sussu säger att jag kommer att döööö av bungyjumpen, sara säger att dom är trötta på mig o har länge letat efter en ersättare till mig i gänget... själv är jag helt övertygad om att jag kommer skita ner mig på vägen ner, spy på vägen upp efter studset så skiten o spyan kör highfive nånstans mittemellan plus förstör min frisyr, o sen dör jag! Fast jag vill gärna vakna till liv sen som Fonzie o säga -How´s my hair?

Jag va på tjejfest i fredas, ganska kul se smäckra flickor äta pizza med dubbla majonäs burkar framställda just in case halvtitersdunken tar slut. How do they do that!? Fast sen blev sara ändå gravid tillslut.
Jag va ganska het dj på youtuben lirandes michael jackson o queen. Gick väl hem!
Togs en del bilder oxå men dom ligger under utredning vare sig det får bli visning publikt eller inte.

När man börjar sent så kommer man sent ut oxå brukar det i regel vara, så va det även denna gång. Värsta med det är att då måste man välja ställe som Patricia. Patricia är stället som...kan va bra,men oftast är ändå inte. Men dom har öppet till 5 så det blir oroväckande ofta att man ändå hamnar där. Gaykvällar har dom tydligen oxå men det vet jag inget om...
(söndagar)

Riktig labyrint det där stället oxå, varje gång man drar dit tappar man först bort hälften av gänget vid ingången o resten senast vid första toabesöket.

Sms logg under kvällen:
Sara 02:38 -Var är du?
Sara 03:41 -Jag står här uppe:-)
Sara 04:33 -Missä vitussa sä oot?!
Sara 04:36 -Jag är på toa
Sara 04:38 -Var är du nu?
Sara 04:42 -Jag står uppe vid trappan. kom hit

Vi va ett bra gäng tjejer med hyffsad lokalsinne så vi hittade varann mellan smsen ganska bra ändå. O helt klart godkänd utekväll.

Ska på kryssning på fredag så det va bra träning oxå inför den sammandrabbningen (patricia är en båt)
Mackan fyllde ju som år nyss så vi ser det som en födelsedagsjippo för honom. Blir kul o se hur junnisarna hanterar nerverna i en så viktig match som finlandsbåten. Jag o sulan är ju ärrade fartygsråttor med ohygglig mängd rutin sen flera års samspel i dessa turneringar, så Coach o Kaptensbindorna är ju utdelade sen länge, inga överraskningar där. Återstår bara se vem som blir utsedd årets nykomling!

To be continued..




 



 

3K

Nå fest blev det ju, va väl inga konstigheter styra upp 30årskalas en sådär 5dagar innan det smäller. Behövde inte ens sitta ensam vi var 13 pers som käkade på Galway´s och en heldel guldkorn som droppade in lite senare.
Tack så jäkla mkt alla ni som kunde komma, hade asskoj! Ni andra som inte kunde komma eller inte blev bjudna, sug puck!
Nä men ni får komma på Chrissos o Helenas kalas istället som vi först tänkte ha tillsammans, så det blir 25+25+30=80årsfest!
Fast nu har jag ju lite haft min fest så det skulle nog kännas skumt fira 2gånger. Vi får se.

Jäkla fina presenter fick man oxå bla bungyjump! ska jag tydligen hoppa.. killen som blir snurrig när man kliver upp för trottoarkant liksom...det där blir fint som fan jooo.

O så ska jag få tatuera mig... Har inte en enda ännu så man får ju låtsas som att det är nå 30 årskris på g o göra nåt riktigt häftigt typ Mama på axeln eller bruce springsteen i arslet.

Ni andra som inte köpte presenter, sug puck!;P
Nä men bra tänkt faktiskt,slapp jag konka runt på skiten när vi bytte ställe vid midnatt. Nå äcklig 3pack örtsprit fick jag oxå som jag skickade i nåns handväska, och fin krona som Steffi svetsade fast på min hatt, så alla kunde fatta vem som va kingen!

Veckan har gått fort, är ganska king på jobbet oxå då tjifen är hemma med nyfödd barn (som förövrigt föddes på samma dag som jag,kiiing)  Gäller att hålla bra snurr på bygget så alla fattar vem som är den riktiga tjiifen!

Nu ska jag åka o plocka upp Hinken o hans jent från norgeresan. Va meningen att jag skulle följa med som fullegubbe imon till Hultsfred när han hämtar flyttlasten men verkar som jag kan stanna o hålla ställningarna hemma istället.

Gotta go
  

Hur ska man fira födelsedag egentligen om man ska?

The big three zero närmar som sig med ganska så stora steg, o jag har ingen aning vad man ska hitta på.
Har inte varit alls pepp på börja organisera o nu känns det nästan som att man e lite sent ute! om man ens ska.
Fest hemma i sunklägenheten känns sådär...skulle kunna funka som nödlösning men men jaah.
Gå på restaurang o käka...mjaooh kanske. Men då måste det va jävla king restaurang, eller rockklubb men söka på google va alls inte så lätt som jag trodde! "fira födelsedag stockholm" inte ett skit.
Annars skulle man kunna fly landet oxå, weekend i Paris,London, Amsterdam whatever...men då måste nån stackare ställa upp o det kan ju bli småtajt med såpass kort varsel. Jag vet inte.
Säg du. 17:e jan är det iaf.

*Tips tack!*

Det va det

Julledigheten altså. Gjorde comeback på jobbet idag, kändes inte tokigt alls för man va ju rutinerad med att göra comeback dagen innan heldag. Plus att jag kom sent, for tidigt o va dessutom helt ensam. Så borde varje vecka börja.
 
Happis va ju king som alltid. Sist jag skrev va väl om resan o bastufesten... händelser efter det va väl lugn bastukväll hos sami som spårade ur till toksup karaoke, bedja till porslinsguden o avtuppning med badrumsvåg som huvudkudde.
2 dagars rehab i uleåborg inkl. äntligen få julefrid från stresshappis.
Efter det va man lagomt dampig så tillbaks till happis, juldagen skön häng på kgb+ umppis. Annandag jävligt kul på statt trots konstiga insläpprutiner. Efterfest på det, inga konstigheter, helt enkelt fint som fan.

Sen när jag tänker efter så måste jag varit jävligt dålig på supa för jag behövde inte ens gå på bolaget innan nyår för jag ännu hade såpass mkt kvar av julransionen! Iofs jag va ganska duktig på att snylta oxå.
Nyårsafton såg jävligt svag ut då jag ännu kl18 inte en susning om en endaste plan! Men i såna stunder ska man icke hamna i panik utan i lugn o ro ta sig en stänkare eller två så brukar det alltid ordna sig... mycket väl så gjorde det oxå.

Jarska började skrika på msn "ÄRE FEEST"   kan du ge dig på att det är..men vart vet jag inte. -Jag har byggt bastu kom o provkör. -Nå okejdå.
På vägen dit fick jag även tag på Teemu som satt en stenkast därifrån på fest o blev bjuden dit efter bastun.
JÄKLA skön bastu jarska hade snickrat ihop, spotlight o grejjer o grymma löylys med vedeldad. Återstår fixa taket till relaxdelen för där blev man blöt av droppande kondens. Eller om det va det som va duschen jag vet inte.

Efter det knalla iväg till festen hos Pasi o Tiina, där folket va överraskande nyktra, eller inte nyktra men sådär finkillar o finflickor. Hann inte sitta där så länge då klockan va halv raket o diverse morsor ringdes för skjuts till Umppari. Jag hade fått nys om en tredje fest på strandgatan som lägligt hade balkong till raketsidan, anlände dit lagomt 23:50 o det blev fin tillställning med ca 12pers skålandes vid tolvslaget. Fort in i värmen efter sista smällen.
Av nån anledning blev det ännu en sväng till umppari oxå, sjukt mkt folk! hann dricka en smirnoff o sen festivalstämning trängning till jackan o ut. Promenix till kalles käka pizza, försök till efterfest men matkomat satte ganska aggressivt käppar i hjulen o lika va väl det, ruskigt lyckad nyår ändå med tanke på förutsättningarna! 

Nästa dag gick i farvälens o packningens tecken o fredag morgon va det dags för avfärd där sulan bjöd på en sprillans ny "jag kan inte köra-trick"!  den går ut på att en trött janne kör 40 mil i grymt stark o låg sol i ansiktet tills man håller på bli blind o hungrar ihjäl, stopp på sibylla där sulan trycker i sig 2st 150grammare med rabattkuponger. Chaufförbyte, sulan kör 20mil tills burgarna gör revolt i kistan o säger det här går inte! måste ligga raklång.
=janne kör 45mil till.

Hemma i sunklägenheten helt plötsligt efter 2 veckor, skön men samtidigt aningen ensam feeling. Som tur har kära hanski hållt mig sällskap så det blev skön avvänjning från att ha folk runt omkring 24/7 till den lonelyrider jag egentligen är.

Hey 2009 Ho.


 
 

RSS 2.0