Thirstyday

Altså det är ju såhär dom riktiga författarna måste göra, dricka vin o röka cigg va (whisky o snus i mitt fall då) ,för att få fart på fantasi o skriverisuget va. Har ingen viktig deadline att hålla o inte ens hot från Räde på sistone (!) Men blev klar med Farstabygget idag så varför inte fira med en liten stänkare eller två när den ändå står där i kylen o ser dum ut.
Var ju fan på kryssning för flera veckor sen där jag inhandlade fanskapet o inte har jag kommit till skott med uttömning förutom några ynka korksmutt bara för att skrämma iväg förkylningen som försökte attackera här en kväll.
Funkade nästan lika bra som brorsans hemkörda som driver bort allt från fotsvamp till onda andar!

Vet inte riktigt vad som hände nu jag hade ju värsta ideer o tankar att berätta men fastnade lite i snowboardsnack med kimpan, kan nån tala om för mig vad en fullvuxen o vacker man på 84 kg behöver för längd på sin bräda!? så kort som möjligt givetvis så man klarar av att väja trädhelveten i sverigebackarna där pistmaskinensåkarna fortfarande inte har fattat att lagd snö ligger! I alperna kommer det ju bli finåkning så det spelar inte så stor roll men det blir väl en o annan sälen/åre resa mellan varven efter det.

Det e keuuuuuk! Ser att det snöar nu! Har lovat lämna skinande ren betongplatta färdig tills imorn bitti innan nästa entreprenör kommer för att bygga vidare. Va kvar en del snö på den idag o beordrade grabbarna till skyffelboogie men blev lurad av teorin "det är plusgrader nu det är säkert inget kvar av det imorn.." joohej jag vet några som kommer få köra HARDCORE skyffelsolo ala Angus style imorn bitti.

På tal om Angus va ju AC/DC konserten i söndas heeeelt fuckin outstanding altså jag kan inte säga mer, jag saknar ord.
Det pep i öronen i 3 dar men ska man skaffa tinnitus så varför inte skaffa det från dom bästa.  
Angus va precis som jag hade föreställt mig trots sin ålder på 54, ok det kanske inte är riktigt samma klipp i stegen som för 20år sen men gubben levererar ändå en 35-40 duck walks per kväll o det kan jag lova lämnar ingen kall en februarikväll!
Nu behöver jag egentligen inte gå på nå mer konserter ever.

Nu fastnade jag i msn träsket, gett råd till yngre talanger om skrivsvårigheter o de, o nu tror jag det nästan är dags för middagslagning! har inte tid för mer.. öhh vad står där nere..ahh Spara & publ..he *







 
 

Dinininininini ANGUS, dinininininini ANGUS

Nå okhejdå, efter klagomål o hot från samhället är det väl dags o uppdatera lite. Räde hotade tillome att blocka mig på msn, jag mena då börjar det va allvar!
GRYMT dålig fantasi o skrivlust på senaste har jag känt, inte riktigt tid heller. Inte för att jag varit egentligen busybusy med saker för då borde jag ju ha nåt att skriva om...får inte riktigt ihop det där.
Hur som man kan ju stapla upp lite o se vad som händer.

IKVÄLL, är den kväll inom musikhistorian jag längtat mest till,nämligen äntligen se mina husgudar AC/DC lira!
Förra gången dom va i sverige hade jag precis flyttat till sthlm, for utanför o spana lite...svartbiljetterna kan ju inte va så dyra, nää en ville ha femtonhundra o nästa tvåtusen så jag tänkte äää jag åker hem o lyssnar på skivorna istället.

Har inte ens vågat supa ihelgen eller aktivera mig med nåt annat sätt, allt för att minimera riskerna till att på något sätt missa min favorit orkester blåsa luvan av mig på globen toniiite!

En av orosmomenten är att dom spelat första giggen i fredas o Angus kanske fått för sig åka finlandsbåten igår så han kanske är lite darrig eller ännu värre fast på åland! men det kan han inte göra mot mig visstdå...
Sen hörde jag ryktesvägen att nån tyckt att det va lite dålig sound i fredas...men förhoppningsvis är det uppstyrt tills ikväll, i värsta fall får vi ringa Hinken dit o styra upp verksamheten! Han vet hur janne vill ha rattarna o penalerna.

Vad fan sen....

Alla mina grejjer havererar. Måste köpa ny tv, den dödde mitti upplösningen av dam super GP för nån vecka sen.
Skärm till datan flimrar o färger som skall va röda är nu gråa. Fatta vad tråkig min gulliga bloggsida är nu, everybody does NOT love jaymond:'(

Framvagnen i bilen klånkar igen efter jag nästan kört mot enkelriktat i stan,väjde i sista stund o rakt över en refuger!
Besiktningstider snart oxå.

Alpenresan kommer ju snart oxå o inför det måste jag köpa ny bräda skor jacka o goggles.

En ny säng..o soffa,o allt annat, o justja för att inte glömma en ny lähenhet.

O nu måste jag köpa mat hejdå

   

RSS 2.0