Bambi på damavdelningen

Jajojajo. Jag va o brände fläsk idag. Men fyfan vad jag hade glömt hur trist det är!
Har ju sneglat på dom där apparaterna alltid att jo där kan man ju sitta jo varför inte. Trampa på medans man kollar på glamour eller nåt. För tv fanns inte då jag sist deffade inför beach tvåtusenwhatever, o inte behöver jag ju köra helvetesschemat som jag hade då utan lite lugnare o bara lite längre kanske.

Men dra åt helvete. Började med nån form av hightech "cykel" där man inte ens sitter som på vanlig cykel utan ligger mer som på customhoj, den där ser skön ut tänkte jag. Phöh. Hade mjölksyra efter 15 sekunder som vägrade släppa hur jag än vevade ner motståndet. Satt väl där i 6-7minuter med kutande rygg o kallingar skavandes i skrevet. Byte!

Hoppade på roddmaskinen.
 
Vevade på ett bra tag men fortfarande har jag svårt att få upp flåset tillräckligt, börjar mest bli trött i armarna bara. Plus jag lovar att klockan endast tickade framåt när jag väl kollade på den för det tog en evighet att komma till 8min! Enda plus va att dom visade Topmodel mulliga versionen på tv.

Näfan byte igen.

Dags för old fashion rullbandet. Det här e grejjer som funkar va, joggade på ett bra tag i rätt hyfsad tempo o allt kändes great tills...  brallorna började klia benen av friktionen nå fruktansvärt!  tänkte snart kör jag boratstylee för det här funkar inte, blir ju förbannad! Men varvade ner till powerwalk tempo istället o satte mycke uppförsbacke så då rullade det på igen, o flåset där den skulle. Kanske ta shortsen till nästa pass jo kanske det.

Bastu efter det va ju skönt men kändes inte riktigt så skönt som det brukar kännas efter ordentlig armar eller tuttpass.
Får väl se det som en vinglig förstaispass efter sommaruppehållet.

Hela nästa vecka kommer ändå bli tokmycket kroppsaktivering i Valdisere så! Garanterat en heldel afterski toppstugehäng oxå, men min kropp har alltid svarat positivt på en ordentlig partyperiod så det är inga konstigheter. (Bakis så orkar man inte äta lika mkt) =succe tjitjiiing!

Nä nu vill jag åka.



 

Plankstek

Nä vet du vad! Sudden blev tjock idag. Eller kanske inte just idag men typ som huxflux från ingenstans över en natt. Värst att jag insåg det först på gymet oxå, jag har liksom gått runt på bygget hela dan o varit hur tjock som helst!
Hade på mig en rätt så åtsittande t-shirt som jag inte brukar ha så ofta o vafan! Det bucklas ju ut vid magen and that shit aint no sixpack!!  Gick o drog in magen resten av passet.
Nä men seriöst har haft det på känn lite ett tag nu, att snart borde det ju börja hända grejjer för jag äter ganska mkt skräpmat, tränar ingen kondition,åker bil överallt. Plus jag e tretti plus va.
Fast det där sista tror jag inte på. Alla kollegor säger att joooo efter tretti började kaggen växa. Vänta du bara.
Fast rappkäft-Peter som är lika gammal som jag kontrade snabbt med att kaggen har börjat växa för länge sen men sen gjorde man faktiskt nånting åt det,vad har ni gjort!
O det har det minsann börjat hos mig oxå flera gånger men lyckats alltid deffa ner till iaf godkänt, lagomt till sommarn så man kommer in i baddräkten.
Ska bli skönt lägga in 2-3 konditionspass extra i veckan utöver gymmandet.

Helgen då.
Hade spanat hela veckan efter ny bräda på nätet o fredag efter jobbet for jag o köpte´t. Hela kitten inkl bindningar o dojjer.
Pretty darn sweet deal fick jag oxå så jo, jag va som på bra humör!

Sen så hade Södertälje-Ville styrning på resten av helgen så jag åkte dit.
Pilsners,bra snack o Spotify hos Sami till typ kl2 (eller Spotify har inte nått tälje ännu så jag fick undervisa lite men sen så), hur trevlig kväll som helst.
Sen upp kl 6:30, in i biljäveln o raka spåret mot Romme Alpin. Carro körde, jag o Ville öhm...skruvade bindningar.

Jävligt skön åkdag med några plusgrader, fick köra in grejjerna så dom verkligen funkar från noll till hundra på dirr när vi anländer till franska alperna nu på lördag. Can som int wait! Hoppas veckan går fort... taklagsfest på onsdag med gocart o grejjer, Kimppa o Liakka kommer på fre.

Sempa på.




 





 

Seek and say what!?

Jag känner att denna blogg uppdateras (med lite tur) endast efter jag varit ute o svirat, partysummering att läsa som gonattsagor åt barnbarnen. (ända fram tills dom börjar förstå svenska)  Men jag har inget intressant liv på veckorna så det får va som det är.

Nå fredag va ju Chrissos o Helenas 50årsfest inbokad, inga konstigheter där förutom att det va balkan/öststat tema o efter 2 dagars springande i secondhand butiker gav jag upp. Va även försent att beställa Borat-baddräkten så jag fick helt enkelt dyka längst in i garderoben för att hitta the really old shit, o när jag kom ut va jag utklädd till tysk bög från estland. (Jag kom som ut ur garderoben hoho!) -succé.

Riktigt trevlig tillställning blev det ju. Tjejerna va så söta så i sina björnfittor o flertal kända ansikten ställde upp med sitt allra bästa partyhumör. Tillome thailandspojkarna med Rassibröderna i spetsen behagade dyka upp trots att dom skulle resa iväg nästa dag.
Efterfest på det så va kvällen fulländad.

Vaknade upp i Bromma med gott humör och med oroväckande mycket energi, det här skulle inte sluta lyckligt om jag bara drog hem o tråka så jag beslöt mig att åka terra Nicke istället (för tjejerna gick inte att få till samma härliga bakislullenivå som mig)

Tänkte nu ska jag va busig o svängde förbi bolaget för att inhandla några frostiga o ett par nickes bakissecret recept 7.0 päroncider. Han vart väl måttligt road av kuppet men ändå givetvis tackade artigt o tog emot.

Här börjar det bli intressant för det snurrade lite vagt i bakhuvvet att metallica skulle ju faktiskt spela den kvällen på globen, diggade en heldel videos o liveinspelningar på youtube... teasade lite nicke om att höru va säger du har du femtonhundra över så drar vi o köper svartbiljetter, men nä det gör vi ju inte. Vi såg ju dom i somras o det går ju fan inte toppa det för dom körde ENDAST bästa hitsen, hade ingen ny skiva ute som skulle behöva tryckas på i onödan osv.

Inge mer med det. John stormar in genom dörren, snackar lite skit o john inser att han inte kommer få nå shoppingpartners av oss så han bjuder oss till att kolla in hans nya villa i värmdö istället och därmed provkörning av bastun! Nuff said jag va klar på två röda let´s go!

Villan va hur fin som helst o bastun fick klart godkänt  3½ getingar av mig. Sen mitti chorizobjudningen blixtrar det till som från klar himmel ett sms från Sara som lyder, Vill du gå på Metallica? finns en biljett över!!! 

Joohej sluta skuma tänkte. Ringde upp men det stämde fan! Sudden ska se METALLICA ikväll!!
Happ på med kläderna (värt att notera att jag går fortfarande med gårdagens utstyrsel på mig) o iväg med bussen mot Globen.
John med fruga o nicke joinade snällt med oxå för dom skulle på nå middag, slapp jag åka ensam.

Framme på globen mötte jag upp sulan o kristian på puben en snabbis sen va det bara leta upp sara o med spänning vänta in Herrarna Metall. OOO draaaaa åt helvete vilken spelning det blev HELT jävla fantastiskt!! Rysningar 24/7 o snudd på tårögd. Ljudet va mkt bättre än på ACDC och scenen va placerad helt genialiskt i mitten så grabbarna fick stå jamma åt alla håll o kanter,även lasses trumset vred dom en kvarts varv med jämna mellanrum. Fyfan va bra. Aldrig sett publiken heller så taggad som det va nu, varenda näve i luften från ståplats till taket. HUUUH!
Hade INTE velat va där på söndag när james ställde in, jag HADE dragit lipet.

Raka vägen hem efter det, va ju läge för aftermetallica men tyckte jag hade gjort mitt, en bättre överraskande spontandag går inte att få till!

Tack för det. 
 




 


 

Nytt inlägg

Fredag:
Skön dag på jobbet, kung på gymet, orkade inte ens dra fredagspowernapen,började lägga ut lite krokar på nätet vem som nappar... Rassibrothers nappade!
Tog inte längre än en pisskvart så va dom här nyduschade o med frisyrena i ordning.
-Ölölöl!
 Sen tog ölen slut.
-Spritspritsprit! (HB såg jag att räde hade skrivit på sin blogg men det va faktiskt inte vadsomhelstförHB utan eeeekta persikasprit straight from en serbgubbepåjobbetfarsasomjobbarpå"bolaget"i serbien sprit!)
Altså HB med en twist.

Nå utgång på garbo sen, mingling around..minding my own business.. ringer telefonen.
WÄÄÄUUUww skrammelskrammel.. Verronen.. woooschskickarsms klick*

Darr i brallan sms*

-Jag o Tiki behöver sovplats kommit just från Prag funkar det? kommer till garbo.

Jajjemen det funkar!
Tog knappt en pissfemma så stod dom där i givakt o redo för lir .
 
Nå garbo verkade inte riktigt va i toppform än heller trots ruskig laguppställning så det beslutades om efterfest.
Nån hade tydligen vittring om damsällskap tillome jag tänkte jo jag tror det när jag ser det. Inte om det blir damsällskap (för vi hade ju jävligt vassa babefixers me på juniorsidan) men att en efterfest i sthlm faktiskt blir av...jäävligt långa distanser alltid så det brukar rinna i sanden, men jävlarihelvete det blev av! Hur kul som helst.
Tror jag har pulld off en....två ordentliga efterfester hos mig under min karriär i sthlm (9år!)

Bör även noteras att Sudden kämpade på vaken nästlängst av alla! (ingen klår väl Tiki..)
Vet att jag har mycke i minusstatestiken på den fronten efter Tallinnresan..

Nästa morgon (kl 14) då dom flesta redan smygit hem, va man ju ganska aggressivt hungrig. Lurade grabbarna iväg mig till pizzerian, som inte blev pizzerian utan lokala puben "galne gunnar" ja man hör ju på namnet att det blir ju ruuuskig succé.
Med pyttipanna o 7-8pilsners i magen kände jag mig tvungen att använda mitt triumfkort a.k.a försvinningstricket. Har blivit rätt vass på det dem senaste åren så det va inga konstigheter. Fast det va nära på att misslyckas när jag insåg att jag inte hade mobilen med mig så jag kunde inte ringa o säga jag drar hem kom när ni kommer!
Vinglade iväg hemåt iaf, träffade på min iraniska grannflicka (som är nästan lika nykterist som Hannapaj)  "åångest" men hon garvade bara mest. O jag skyllde på kulturskillnad.

Väl hemma såg jag att grabbarna hade rusat iväg lika ivriga som jag o glömt mobbarna hemma, men så kom dom genom dörren typ hackihäl på mig ändå så det löste sig. Grabbarna läste ju.
Efter lite finetunes på youtube somnade hela gänget,vaknade igen vid midnatt men , tyckte jag det fick räcka. Pojkarna instämde väl nästan till hundra, for till max o käka o hade hunnit med en öl på nå lokalhak medans jag höll ställningarna hemma.

Pretty sweet weekend jo

     






 
  

RSS 2.0