Redovisning

Postade en grej på facebook som resulterade i ganska roliga kommentarer och svar,så jag tänkte ta o göra en redovisning här. Inlägget löd:

"Om du läser detta, även om vi inte snackas vid så ofta, lägg in en kommentar om ett minne om dig och mig, bra eller dåligt, vad som helst..! Lägg därefter denna text på din egen status. Du kommer att bli överraskad över vad folk minns"

Anna skrev :Ha, fyllepack i hytten brevid på cinderella...=) som dessutom gick o la sig före oss...=P
Jay- Hur vi fick kontakt med grannhytten va när Teemu knackade på hos tjejerna klädd endast i handuk och frågade om han kunde få låna deras dusch, o det fick han:) Ett gäng roliga tjejer som vi hängde med resten av resan. o btw vi klev iaf upp innan er! alltid nåt..öh eller?:P

Thereses inlägg måste jag nästan censurera,min mamma har inte fb,men hon läser min blogg!;P
Första kontakt med Therese va på dem gamla goda tiderna genom lunarstorm. Hon hade spanat in min profil, tänkte ooo i feel kinda specccial o grejjer men det visade sig att hon bara va nyinflyttad i stan o helt enkelt spanade in nya jaktmarkerna. Blev goa vänner ändå. Anekdot:Går inte att att få tag på när man ringer,hon ringer upp vid rökpaus!;P

Mitt första minne av Susanna är från högstadiet då jag gick i 9an, hon hade flyttat från kalix o börjat 7an. O redan då visade absolut inga tecken för blyghet när hon från ingenstans vågade göra nåt så modigt som att säga hej till en tuff nioklassare som jag! Vi blev polars rätt snabbt har jag för mig, hann tillome va tillsammans en vecka eller så,fast sen blev hon kär i min bästa kompis o dumpade mig:( men jag tror hon ångrade det rätt hårt senare visst?!;P

Till Tess Forss säger jag bara...eller citerar adam sandler -i´m not an animal,i´m a whore!;P

Markus Rasimus skrev: när du tog min oskuld.. bra eller dåligt, vettefan..
Jay- Första gången är ju sällan bra ändå...bara nåt som måste göras! Took one for the team aiiiiit

Granne Jasmin skrev: säger bara ett ord eller ok två: Student.se
Jay- Student.se är ett community där vi bytte några inlägg då jag pluggade på Nackademin. Sen va det säkert tyst i ett år tills vi tog upp det igen o började snacka lite mer, o efter ytterligare några veckor frågade nån vars man bor 
-Sumpan...
-Jo jag me,eller rissne om jag ska va ärlig.
-Ja men jag bor oxå i rissne! vilken gata?
-Mjölnerbacken.
-JAG MEEE!!
-Vah äre sant! säg inte att du bor i 42:an oxå?
-Nej 52, huset brevid:)
Så under all den tid från första inlägg har vi suttit ca 40meter från varann. Ganska kul grej tycker jag.
Anekdot: Ganska så temperamentsfull liten iranska vi snackar om här,gör väl av med ett par mobiler i månaden som flyger i väggen.. O värsta hon vet är när kollektivtrafiken inte funkar. HOOOOR SL!! brukar det stå i sms från henne då:)

Nadja säger: jag säger bara; kyrkogården :D
Jay: Min första fylla! Minns inte om jag erkände det då,hursomhelst gör jag det nu för jag va lite sent ute med premiären tyckte jag,så jag kan ha mörkat. O nu minns jag inte ens när det va, nånting hände sommaren mellan 8-9:an vet jag,men va det första fyllan eller oskulden som rykte har jag blandat ihop. Småsent ute med båda hursom! Anyway Nadja va ju gammal alkiskärring redan på den tiden (jag tror hon lurade mig i det hela faktiskt) Vi tog kontakt med Raate den lokala pilsnerkranen som i sin tur anlitade nån nyinflyttad invandrarfarbror som inte visste bättre,så vi fick vår 6pack som vi dessutom skulle dela på! Platsen för swinget fick av nån anledning bli kyrkogården, där nadja hotade med att döda mig om jag tjuvtittade när hon pissade, och sen körde med tekniken 1klunk öl,1klunk vatten från vattenkannan hon snott från kyrkogården. Det är en syn som jag sent glömmer:) Efter det försökte vi komma in på nå disco utan framgång, nadja försvann nånstans o jag drog till torget o hade förmodligen den mest perfekta fyllepremiären man kan få. Mådde kung o ingen spya.

Nicklas skrev bara kort o gott censur...
Jay: Kanske lika det för vi är ju ett radarpar som varit med om en heldel tillsammans, o jag gav faktiskt ruggig läge till att skriva pinsamheter men som tur existerar inte konceptet "lucköppning" bland norbergsgrabbarna. And God loves ´em for that!
Men kan ändå berätta hur vi träffades första gången. Nicke pluggade på Svefi i happis på den tiden o va tillsammans med Virpi. Så virpi bjöd mig på förfest hos dom engång där jag tänkte göra good first impression med att dyka upp med en 5litersdunk HB, o det gick ju självklart hem hos nicklas. När andra drog ut på Ponde satt vi kvar jobbade på hempan,bondade o lyssnade världens bästa låt. En låt som jag faktiskt än idag söker efter! B-thong hette gruppen..låtnamn har jag glömt men skulle känna igen om jag såg det. Förövrigt fick jag skäll nästa dag av Virpi för att jag supit ner nicke så förjävligt.

Tvillingarna Sandra & Marina spelar svårflörtade i sina inlägg, -Inga bra minnen egentligen säger ena, ponderosa o suddigt mumlar den andra... men innerst inne tror jag dom älskar mig precis som alla tvillingar o trillingar älskar Fonzie!

PPT Tabell vill minnas nåt om att jag körde runt med Epa, o va allmänt ladiesman?
Första stämmer bra, andra tyvärr inte. Jag mena självklart var ju förhoppningarna om att få scora lite plåthoror liksom ruggigt höga! när man ändå hade skaffat en asfin duett som blänkte som ett hundollon i morgonsolen men det va som lite slim pickins på den tiden måste jag säga. Annat är det ju nu när man kör gröna blixten o får ligga iaf minst.. varannat år. 
Mitt första minne av Pasi är nog att det dök upp nån blixtsnabb kid från marielund som dominerade stort på 60metersrepan i aspenhallen..vad som sedan hände med den talangen vet jag inte riktigt, men enligt uppgifter är han distriktsrekordhållare än idag i distansen torget-bolaget-torget på 40sekunder blankt!

Inkerö säger: när du hämtade mig från farsta,aldrig varit så lycklig!! ärligt
Jay- Masa åkte ju på en sån jävla sväng att det va nästan inte ens roligt, va typ helt hysteriskt underhållande känna paniken hans sms på morgonkvisten när han insett vart han hade hamnat! Nära till gråt ännu i telen..men ingen fara på taket sa sudden, så länge det brinner i källarn. Jay to the rescue det visade sig att han va i krokarna till mitt gamla bygge,så långt från rissne som man kan komma och som tack fick man en redig kram.

Aija skrev: Epa, nakna rumpor och privatshow.
Svar- Aija är en av tokbrudarna från marielund (alla galningar i happis kommer från marielund!) som jag aldrig riktigt hängt med. Men i somras hade vi en fin kväll hon o jag tror det började på statt har jag för mig,sen vidare till umpis inga konstigheter så långt. Efter stängning funderade om sjöbä kanske hade efterfest,promenixade mot stan. Tog en uppfriskande nattdopp i älven,där jag inte vågade släppa aija i vattnet utan livboja för hon påstod sig vara så jävvvla full, inte för att jag märkte nå skillnad.( alla marielundsbon är fulla från födseln) Sen promenerade vi iväg sådär halvblöta o framme vid posten har Aija torkat upp och börjar ta på sig strumpbyxorna,försöker spela lite finflicka då vi är ute i dom fina kvartererna va,vänder sig sådär taskigt så att inte jag ska se nåt, och DÅ får man höra världens jubel bortifrån postkotoret vart Aija lyckligt ovetande står o moonar åt! applåder o hörde kommentarer som ojoj bättre start på morgonen kan man inte få, och jävlar vilken tur att jag beslutade för att jobba idag ändå:)
Efter det fick vi skjuts på epaflak till sjöbä där maukka o några andra hängde i porten o blev inte insläppta för enligt uppgifter hade sjöbä dambesök, men bjussade ändå på öl.

Sepa skriver: 69% vodka från ryssland vid ditt köksbod, från "vanliga glas"
Svar- Det va SJUTTI% serbisk persikasprit! HB med en twist:) Börja inte ljug om procenthalten annars kommer Duško o knackar på..
Sepa träffade jag liksom hans brorsa första gången hos sulan i uppsala, trevlig pojkvasker o söt som få! tror det är ingen mina tjejkompisar frågar så mycket om när sepa är med på krogrunda:) fast det brukar falla på hans unga ålder i slutändan tyvärr.

Kias inlägg orkar jag inte ens kommentera...lämnar öppen för egna tolkningar, o säger bara dramaqueens!;P

O slutligen säger Virpi: Tänkte spiontant på :pottfrilla, keps, volvo, ponderosa, sommar i happis-karlstad-sthlm. Men det finns ju så mkt mkt mer. Du är bra du rusina.
Svar- Ja du vurpan vad säger man, det där är från tiderna då det begav sig, när russin-virpi ännu va ung o galen,nu är hon bara galen:) (även hon från marielund) Nä men virpi tror jag faktiskt va smartare än dom flesta av oss o spolade kröken i rätt tidig ålder och därmed tror jag fann lyckan o harmonin med livet. Lever lyckligt gift med make och en knähög pojksparvel (i ungefär samma ålder som Sepa tror jag) som jag inte fått träffa än. 
Va tok för länge sen vi träffades sist o tycker det snart är dags! catcha upp lite o garva åt roliga finska uttryck:) 

Huh blev en lång redovisning men nu är jag off the hook från bloggpeppandet en stund va? Ska på actionweekend i Växjö ikväll o av erfarenhet brukar för händelsefulla weekends tyvärr resultera i bloggstopp men det får tiden visa.

Tills återseende. 











 




         

 
























Joonåjaanå

Lyssnade på Bollnäs-martin i morse o kom på att jag glömde håna han förra veckan när han klåfipplade till med knapparna, skulle fråga chuey vad han gjort i helgen o råkade istället trycka på microvågsknappen *pang!* istället för *wö´öyyy* haha.. o försökte ännu mörka som att inget hade hänt.
Men har kört en heldel bil senare på morgnarna sista tiden o fått erkänna att karlfan kommer ju faktiskt igång efter sin förbannade frukost, så att han är ganska rolig på att lyssna på ändå.

Min försvunna mobil har hittat tillbaks nu efter 2månaders frånvaro. Sumpade ju den efter en riktigt blöt tillställning på garbo, inne på garbo trodde jag. Men så ringde en taxichaufför en vecka senare när jag va på gotland -Heii..e det janniiii? 
-Jo janne här..
-Det är taxi du har beställt taxii?
-Nej..inte ikväll va..
-Nejnejnej utan åkte du taxi förra helgen från garbo?? jag har din mobil!
-JAHAAA! Hade jag tappat den där?
-Nej du gav den!!

Tydligen så hade jag efter att upptäckt plånboken är borta,så där helt fullständigt slut o i idontgiveashit-mentalitet sagt Ja men ta mobilen då,jag går o hämtar pengar jag ringer dig snart! o gått o lagt mig.

Så dagens ros går till Fedai Tekin på taxi stockholm,det finns schyssta o ärliga taxichafis här istan ändå!

Aktivitetsveckan gick inte så bra som hoppats, dålig planering helt enkelt. Va på mkt trevlig tillställning hos Anki i fredas, ja jag veeeet det blev öl men inte en chans att jag orkar sitta hemma o tråka! Trots att jag va lite bakis i lördas o borde ha ro till att orka bara chilla men höll fan på bli fullständigt galen! Måstemåstemåste komma på nåt jag kan köra slut min energi på,det hä gårint.

Söndan såg inte mkt ljusare ut heller,va tvungen o fly stan för som tur ställde anna upp med att lira badminton mot mig, o trots 4-0 förlust i set visade överraskande kyla i att inte visa upp den beryktade dåligförlorar sidan hos henne som jag så mkt hört talas om:)
Kaffe hos ville o carro efter det, plus fick testa guitarhero metallica som va ruggig king!! Gav femton getingar direkt o rekommenderar starkt.

Imorn blir det skate or die, tomi hade hittat park med miniramp o grejjer typ skitnära oss. Fiiint!

  

   

JJES Man

Är det tecken på ålderdom när man med ca 2 veckors intervaller börjat vrida fram stuket på sätet i sin bil? Snabbt går det inte, ett par mm per gång liksom sakta men säkert. Ungefär som pensionärer pippar det går inte fort och med ganska stor sannolikhet blir ingen gravid på kuppen.

Gillar inte ordet 30årskris. Mycket bättre är ju faktiskt finskans motsvarighet kolmenkympin villitys! Som betyder typ trettiårs vildning. För är det nåt jag har så är det kanske lite av nåt sånt. För aldrig har jag haft så mkt action som iår, måste nog säga att jag har bästa året going on här ever! 
Tror heller inte att det egentligen har spec med just 30 att göra, har bara i flera års tid tyckt att man gör tok för lite roliga saker på sin fritid. O varför inte börja nya årtiondet med rivstart!

Hittills gjorda highlights för iår är..
Alpenresan, Ölandsresan med skim o kitesufing(som jag tyvärr inte fick prova pga dålig vind), Scad hopp, Gotlandsresan..o hinner nog med nån resa till innan året är slut och happis på sommarn händer ju alltid massa tok. 

Andra händelser som skulle kunna skyllas på 30årsvildningen är kanske första tattoon,första knarket, första nakenfoto sessionen,första kaffet (wiildboy huh..) 

Inget gott utan något ont heter det väl,har nog aldrig varit lika skadad som iår:
Trasig ansikte o sprucken handled efter inlinesolycka i Öland, Djup sår i hälen efter badtur på midsommar, fraktur ovan lillfingerknogen efter fylleboxning, ena knän värker efter..i dont know what plus alla blåmärken o skrapsåren som mystiskt dyker upp efter dom mest "lugna" kvällarna. Har för första gången fått skaffa mig klippkort till sjukan, eller va hetere högkostnadskort.

Känns som att jag har glömt nåt.
Oh well nu har iaf aktivitetsseptember dragit igång som vi planerat länge, deltagarna är iaf jag nicke o John, o kanske Räde. Går ut på att hitta på så jävla mycket grejjer dels under veckorna men mest på helgerna så att man inte ska behöva gå på krogen bara för att man inte kommer på nåt roligare. Givetviiiiis när man planerar sånt här så hör ju alla av sig med ruggiga festaplaner, tror jag hört om kingpartyn till varje helg den här månaden men vi får se hur det går ihop helt enkelt. Nicke o john ska ändå svika en vecka när dom drar iväg på resa. 
Pli nog pra endå.  

Ps alla som vill vara med o leka räcker upp en hand!
    



  

RSS 2.0