Next extract

Nää vet du vad, jag har blivit lurad av msn. Ungefär som på Mc Donalds man blir lika lurad varje gång det kommer nån värsta "nyyyhetsburgare", fyyfan va äckel.  Ändå tog det ungefär 7år för mig att lära mig. Men av msn har jag sällan blivit lurad av, om ändå fallet varit så har det aldrig varit ens i närheten av lurenderinivå som denna! vid det här laget har ni nog själv märkt det oxå..
Det finns ju ingen STRAX TILLBAKA STATUS!!!
Voi herranen aika jag orkar inte ens klaga.

Next topic*

Som jag sagt förr, när jag gör nån ruggig resa eller annars händelsefull weekend är det ganska lätt för mig hamna i grym blockout vad det gäller bloggen,för det har hänt FÖR MKT för att orka redovisa. Så Valdisere historian får vänta till nästa år eller nåt. Eller så kommer den när man minst anar, har ju nu med detta flyttat pressen till nästa år så kanske det bara smäller till här nån bakismorgon. Den som väntar på nåt gott blir aldrig tjock.

Next topic*

Nu har jag tagit fram skejtten igen, men premiären får vänta. Tog en sväng förbi miniparken jag hittat här i närheten igår men det va så jävla mkt ungar i farten så jag vågade inte. Diverse föräldrar satt o glodde i solen oxå så man hade väl blivit bortjagad av polisen o fått pedofilstämpel i nacken om man börjat trixa där. Lite av lugn familjeområde det där...får börja dra dit mitti natten istället.

Next bräda*

Råkade se en video på skön sommaraktivitet för ett år sen typ, visste inte ens vad grejjen hette men har inte kunnat släppa det från tankarna så en tråkdag på jobbet lyckades jag googla fram svaret. Skimboarding.
Ruggigt sköna videos på youtube... så en sån rackare blir det att beställa här snart.
La fram förslaget till Johnny o det tog inte mer än en kvart så hade han redan beställt sin! Kimppa va sugen oxå.

Va på hälsoundersökning idag. Hade minus på stress o alkoholvanor men annars frisk som en nötkärna. O kondition strax under elitnivå (!?!)
mäkta förvånande.

Sen så kom jag även på att det vankas ju valborg snart! trodde det va om tvåtre veckor minst. Så onsdag nästa vecka bär det av till happis, kussan följer med oxå då farsan fyller jämna. Roolig roolig.

Ok nä men jo vi säger så.

Next publish*

 



 

RSS 2.0